Използването на покрития за басейни „Алуков“ е едно от най-оптималните решения за удължаване на плувния сезон. С покритията за тераси можем да ползваме терасата независимо от капризите на времето.

От 1995 година насам фирмата е една от най-престижните участници на пазара за покрития на басейни в целия свят, а на пазара за покрития на тераси е безусловно първа. За повече от 28 години многобройни доволни клиенти по целия свят свидетелстват за висококачествените продукти и надеждността на нашата фирма. Годишно извършваме покриване на 3000 басейна (в 3 страни, с 4 производствени бази, върху площ от 16 хектара и производствена площ от 40.000 м2, с участието на 500 души служители).

Покритията за басейни и тераси „Алуков“ са собствена разработка, изградени са от алуминиеви профилни елементи, изготвени единствено за тази цел. Производствените процеси се извършват в съответствие с признатите европейски стандарти и предписания и прилагане на системите за сертифициране на качеството.

Произведените специално според желанието на клиента покрития се изграждат от нашите монтьори, придобили многогодишен опит. Фирмата разполага и със собствена сервизна база.

Освен покритията на частни басейни предоставяме решения за публични басейни и къпални, включително покрития за олимпийски плувни басейни. Нещо повече: успоредно с покритията за басейни се открива възможност за намиране решения за покриване на тенис кортове и спортни площадки.

През 2012 година фирма „АЛУКОВ“ излезе на пазара с нова група продукти – покритията за тераси CORSO™. За разлика от зимните градини и благодарение на мобилността на елементите, покритията за тераси CORSO™ и при хубаво време могат да осигурят открито пространство на Вашата тераса. Фирмата изработва покрития за ресторанти, кафесалони и хотели с цел по-ефективното използване и при лоши метеорологични условия на неусвоявани в по-голямата част от годината пространства и тераси.

Надяваме се да намерите подходящото за Вас решение в предлаганата от нас гама от продукти и в скоро време да Ви приветстваме сред доволните ни клиенти.

 

ipc02ipc03ipc04ipc05