Menu
 

ПОКРИТИЯ

HomepageПОКРИТИЯ

СТАНДАРТНИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙН

Стандартните покрития за басейни на Alukov, CHAMPION, AZURE и PARADE, предлагат иновативен дизайн с нисък профил, който се вписва безпроблемно във всеки двор. Серията CHAMPION се отличава със своята лека конструкция, плъзгащи се сегменти и модерен външен вид, предлага се както в ръчна, така и в моторизирана версия. Линията AZURE е в съответствие с най-новите европейски тенденции в дизайна, конструкцията и безопасността, осигурявайки рентабилно решение с функции като защитни брави и елегантно извити профили. И накрая, серията PARADE съчетава остри и заоблени дизайни за нисък и ултра нисък профил, подчертавайки високата полезност и качествената изработка. Тези покрития не само повишават безопасността и използваемостта на басейните, но също така допринасят за естетическата привлекателност на външните пространства.

Покритие за басейн AZURE

В пълно съответствие с най-новите европейски тенденции в дизайна, конструкцията и безопасността Alukov предлага нова линия прибиращи се покрития за басейни на по-ниска цена - покрития AZURE. Тази нова профилна система е проектирана да подчертае най-новите характеристики като защитни брави, модерно сегментно уплътнение и елегантно извити профили в основната оферта. Не се ограничавайте от решение за покритие на друг производител. Гамата AZURE е основното решение на Alukov и всяко покритие за басейн е направено с най-голяма грижа, персонализирано за вашия басейн.

Покритие за басейн Champion

Новите покрития за басейни CHAMPION са сред най-популярните нископрофилни покрития - с олекотена конструкция и плъзгащи се сегменти. Те се отличават с модерен дизайн, изтънчен външен вид и използват вечни материали. Благодарение на изключително ниския си дизайн те не нарушават цялостния вид на двора. Предлага се в две версии - ръчна и моторизирана.

Покритие за басейн PARADE

Новите покрития PARADE и PARADE LOW използват комбинация от остър и заоблен дизайн, като същевременно запазват обичайното качество и изработка на марката Alukov. На пръв поглед можете да видите, че PARADE и PARADE LOW са ниски и ултра ниски покрития за басейни с висока полезна стойност.

ПРЕМИУМ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙН

Едно от ключовите решения, които трябва да вземете, е определянето на оптималната височина за покритието на басейна. Ниското покритие за басейн се оказва подходящ избор, когато запазването на характера на градината е приоритет. Някои покрития могат да бъдат толкова дискретно разположени близо до повърхността, че безпроблемно да се слеят с околната среда. Достъпът до по-високите покрития на басейна обикновено се улеснява през странични входове. Средно високите покрития подобряват пригодността за плуване и безпрепятствено движение в басейна. Изборът на високо покритие за басейн става идеален, когато търсите продължително свободно време със семейството и приятелите край басейна. Такива покрития позволяват свободно движение около басейна, като гарантират, че дъжд, вятър или неблагоприятни метеорологични условия няма да попречат на вашите водни и развлекателни дейности. Повишените покрития осигуряват максимален комфорт както за дейности край басейна, така и в басейна.

НИСКИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙНИ

Харесва ли ви идеята за покритие за басейн и всичките му предимства, но не сте толкова запалени по висока конструкция? Тогава това, от което се нуждаете, е покритие с ниска височина. Благодарение на страничната плъзгаща се врата можете удобно да влезете във вашия басейн, докато покритието е напълно затворено. Използваме заключващи се плъзгащи се врати (няма нужда да вдигате нищо или да правите друга трудна операция) С ниския дизайн можете да се насладите на гледката към градината и всички предимства на затворения басейн - плуване под конструкцията, докато времето не е толкова приятно и в горещите дни просто плъзнете покритието от басейна и имате открит плувен басейн.

СРЕДНО-ВИСОКИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙНИ

Дизайнът със средна височина осигурява широко приложими решения за покрития, които не пречат на гледката към пейзажа или градината около басейна. Освен това те позволяват не само комфорт при плуване под напълно покрит басейн, но също така – благодарение на по-високия си структурен дизайн – свободно движение в централната част на покритата зона. Плъзгащата система улеснява плавното движение на сегментите и в двете посоки. Ако повърхностните направляващи релси са удължени, цялото заграждение може да бъде телескопирано обратно зад зоната на плувния басейн.

ВИСОКИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙНИ

Високите покрития са подходящи за клиенти, които биха искали да се разходят под покритието или дори да създадат прекрасно пространство за свободното време. Благодарение на усъвършенстваната система за плъзгане можете да плъзгате отделни сегменти в двете посоки (сегментите не са заключени един в друг - по този начин можете да движите всеки сегмент свободно). За броени минути цялото покритие може да се прибере обратно от зоната на плувния басейн. Когато сегментите се притиснат заедно, можете да създадете полезно място за съхранение, което е защитено от вятър и предлага удобна зона за градински мебели или почивка със семейството и приятелите. Високите покрития за басейн ви осигуряват свобода на движение около затворения басейн, което го прави идеален решение за защитено плуване и сядане за семейството и приятелите.

ПОКРИТИЯ ЗА ДЖАКУЗИТА

Предлагаме три модела покрития за джакузи винаги в два размера. Изберете кой модел е най-подходящ за вас и научете повече за неговите предимства. Набързо ще добавим само няколко от тях - по-чиста вода в горещата вана, целогодишна употреба, няма нужда да се притеснявате за насекоми и листа - какво ще кажете?

ПРЕДИМСТВА НА ПОКРИВАЛАТА ALUKOV ЗА БАСЕЙНИ И СПА

 

ТОП КАЧЕСТВО

ТОП КАЧЕСТВО

Нашите продукти са носители на множество награди, тяхното качество и висока функционалност са признати от експерти в цял свят.

  High grade of reliability of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

НАДЕЖДНОСТ

Използваме само висококачествени и издръжливи материали. Предоставяме до 15 години гаранция на покритията от най-висок клас.

ДЪЛГОСРОЧНА ОБСЛУЖВАНЕ

ДЪЛГОСРОЧНА ОБСЛУЖВАНЕ

Осигуряваме уникална грижа от първия контакт и дълго след доставката на продукта. Оставете всички грижи на нас.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

ДИЗАЙН

Нашите покрития и техните дизайни са базирани на най-новите архитектурни тенденции. Имаме решение за всяка градина.