СТАНДАРТНИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙН

Alukov покрития за басейни
Menu
 
HomepageСТАНДАРТНИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙН

СТАНДАРТНИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙН

Стандартните покрития за басейни на Alukov, CHAMPION, AZURE и PARADE, предлагат иновативен дизайн с нисък профил, който се вписва безпроблемно във всеки двор. Серията CHAMPION се отличава със своята лека конструкция, плъзгащи се сегменти и модерен външен вид, предлага се както в ръчна, така и в моторизирана версия. Линията AZURE е в съответствие с най-новите европейски тенденции в дизайна, конструкцията и безопасността, осигурявайки рентабилно решение с функции като защитни брави и елегантно извити профили. И накрая, серията PARADE съчетава остри и заоблени дизайни за нисък и ултра нисък профил, подчертавайки високата полезност и качествената изработка. Тези покрития не само повишават безопасността и използваемостта на басейните, но също така допринасят за естетическата привлекателност на външните пространства.

Покритие за басейн AZURE

В пълно съответствие с най-новите европейски тенденции в дизайна, конструкцията и безопасността Alukov предлага нова линия прибиращи се покрития за басейни на по-ниска цена - покрития AZURE. Тази нова профилна система е проектирана да подчертае най-новите характеристики като защитни брави, модерно сегментно уплътнение и елегантно извити профили в основната оферта. Не се ограничавайте от решение за покритие на друг производител. Гамата AZURE е основното решение на Alukov и всяко покритие за басейн е направено с най-голяма грижа, персонализирано за вашия басейн.

Покритие за басейн Champion

Новите покрития за басейни CHAMPION са сред най-популярните нископрофилни покрития - с олекотена конструкция и плъзгащи се сегменти. Те се отличават с модерен дизайн, изтънчен външен вид и използват вечни материали. Благодарение на изключително ниския си дизайн те не нарушават цялостния вид на двора. Предлага се в две версии - ръчна и моторизирана.

Покритие за басейн PARADE

Новите покрития PARADE и PARADE LOW използват комбинация от остър и заоблен дизайн, като същевременно запазват обичайното качество и изработка на марката Alukov. На пръв поглед можете да видите, че PARADE и PARADE LOW са ниски и ултра ниски покрития за басейни с висока полезна стойност.

Защо покритие за басейн от Alukov?

 

Easy Control Patio Enclosure from Alukov

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

Благодарение на нашата уникална релсова система можете лесно да отваряте и затваряте покритието, когато пожелаете.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

БЕЗОПАСНОСТ

Нашите покрития могат да бъдат затворени и заключени за вашата максимална безопасност. Всичко е под ваш контрол.

Изтегли каталог
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

ДЪЛГОСРОЧНO ОБСЛУЖВАНЕ

Осигуряваме уникална грижа от първия контакт и дълго след доставката на продукта. Оставете всички грижи на нас.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

ДИЗАЙН

Нашите покрития и техните дизайни са базирани на най-новите архитектурни тенденции. Имаме решение за всяка градина.