Премиум покрития за басейни

Alukov покрития за басейни
Menu
 
HomepageПРЕМИУМ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙН

НИСКИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙНИ

Харесва ли ви идеята за покритие за басейн и всичките му предимства, но не сте толкова запалени по висока конструкция? Тогава това, от което се нуждаете, е покритие с ниска височина. Благодарение на страничната плъзгаща се врата можете удобно да влезете във вашия басейн, докато покритието е напълно затворено. Използваме заключващи се плъзгащи се врати (няма нужда да вдигате нищо или да правите друга трудна операция) С ниския дизайн можете да се насладите на гледката към градината и всички предимства на затворения басейн - плуване под конструкцията, докато времето не е толкова приятно и в горещите дни просто плъзнете покритието от басейна и имате открит плувен басейн.

СРЕДНО-ВИСОКИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙНИ

Дизайнът със средна височина осигурява широко приложими решения за покрития, които не пречат на гледката към пейзажа или градината около басейна. Освен това те позволяват не само комфорт при плуване под напълно покрит басейн, но също така – благодарение на по-високия си структурен дизайн – свободно движение в централната част на покритата зона. Плъзгащата система улеснява плавното движение на сегментите и в двете посоки. Ако повърхностните направляващи релси са удължени, цялото заграждение може да бъде телескопирано обратно зад зоната на плувния басейн.

ВИСОКИ ПОКРИТИЯ ЗА БАСЕЙНИ

Високите покрития са подходящи за клиенти, които биха искали да се разходят под покритието или дори да създадат прекрасно пространство за свободното време. Благодарение на усъвършенстваната система за плъзгане можете да плъзгате отделни сегменти в двете посоки (сегментите не са заключени един в друг - по този начин можете да движите всеки сегмент свободно). За броени минути цялото покритие може да се прибере обратно от зоната на плувния басейн. Когато сегментите се притиснат заедно, можете да създадете полезно място за съхранение, което е защитено от вятър и предлага удобна зона за градински мебели или почивка със семейството и приятелите. Високите покрития за басейн ви осигуряват свобода на движение около затворения басейн, което го прави идеален решение за защитено плуване и сядане за семейството и приятелите.

ПОКРИТИЯ ЗА ДЖАКУЗИТА

Предлагаме три модела покрития за джакузи винаги в два размера. Изберете кой модел е най-подходящ за вас и научете повече за неговите предимства. Набързо ще добавим само няколко от тях - по-чиста вода в горещата вана, целогодишна употреба, няма нужда да се притеснявате за насекоми и листа - какво ще кажете?

Защо покритие за басейн от Alukov?

 

Easy Control Patio Enclosure from Alukov

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

Благодарение на нашата уникална релсова система можете лесно да отваряте и затваряте покритието, когато пожелаете.

  Uncomparable safety of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

БЕЗОПАСНОСТ

Нашите покрития могат да бъдат затворени и заключени за вашата максимална безопасност. Всичко е под ваш контрол.

Изтегли каталог
Longterm service for every Patio Enclosure from Alukov

ДЪЛГОСРОЧНO ОБСЛУЖВАНЕ

Осигуряваме уникална грижа от първия контакт и дълго след доставката на продукта. Оставете всички грижи на нас.

  Bespoke Design of Pool Enclosure and Hot Tub Enclosure from Alukov

ДИЗАЙН

Нашите покрития и техните дизайни са базирани на най-новите архитектурни тенденции. Имаме решение за всяка градина.